Klantenservice

1 Bestelling volledig annuleren en retourneren.

Ja, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en – indien mogelijk- verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mindflowness.company.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

2 Levertijd.

Artikelen die op voorraad zijn worden gemiddeld binnen 5 werkdagen naar u toe verstuurd.

 Mocht dit onverhoopt langer duren dan wordt u via de mail op de hoogte gehouden.

 

3 Betaalmethodes.

3.1 Betaalmethodes

Na bestelling ontvangt u een factuur voor het verschuldigde bedrag welke moet worden voldaan vóór aflevering van de goederen.

Wilt u liever niet vooraf betalen? In dat geval kunt u de goederen ophalen bij onze winkel ( Vaartweg 15, 1211JD, Hilversum) en op dat moment betalen.

  • LinkedIn
  • Facebook
© Mindflowness 2020 | The extraordinay in the ordinary | KvK: 77311701

Webdesign Meldaro