top of page

Klantenservice

Informatie rondom levertijd, betalingen, retourneren, garantie en klachten

Levertijd.

Artikelen die op voorraad zijn worden gemiddeld binnen 5 werkdagen verstuurd. Mocht dit onverhoopt langer duren dan wordt u via de mail op de hoogte gehouden.

 

Betaalmethodes

Bij het bestellen wordt u verzocht om het verschuldigde bedrag te voldoen, waarna de goederen naar u toe worden gezonden. Wilt u liever niet vooraf betalen? In dat geval kunt u de goederen ophalen bij onze winkel (Vaartweg 15, 1211JD, Hilversum) en op dat moment betalen. Meldt u dat a.u.b. via ons mailadres info@mindflowness.company.

 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mindflowness.company. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

 

 

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

— Aan
         Mindflowness
         Professor Kochstraat 7
         1221KD Hilversum
         info@mindflowness.company
         0621333851 of 0615653338

—      Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de  

         volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

 

 

 

 

 

 

—   Besteld op (DD-MM-YYYY) :                                       —    Bestelnummer :

 

 

 

 

—  Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

 

 

 

—  Naam/Namen consument(en)

 

 

 

—  Adres consument(en) :

 

 

 

 

 

— IBAN Rekeningnummer:

 

 

 

— Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 

 

 

 

 

— Datum(DD-MM-YYYY):

 

 

 

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.

 

 

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling beschadigd raakt tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar. info@mindflowness.company. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Stichting WEBWINKEL KEUR approved

KEUR.gif
bottom of page